Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Topas

Når en anmodning ledes gennem topas til et objekt eller til den tankeform, som ønskes, fungerer topas som en leder for meddelelsen til at sende beskeden via et lukket strømkredsløb, der trænger ind i energifeltet relateret til manifestation.  Læs mere
"Lev ikke i fortiden,
drøm ikke om fremtiden,
koncentrer dit sind om nuet"Buddha
Topaz krystalliserer i form af vandslidte småsten og prismatiske krystaller. undertiden også lodret strippede og undertiden med veludviklede afslutninger. Farveområdet inkluderer lyserød, grøn rød, guld, gul, blå, hvid, rødgul, brun, grå og farveløs. Det er kendt som en "sten af ægte kærlighed og succes i alle bestræbelser".

Topas kan fremme individualitet og kreativitet, samtidig med at det giver tillid til at stole på dine beslutninger. Krystallet erstatter negativitet med kærlighed og glæde. Mineralet hjælper en til at forstå både handlingerne, der forekommer i det "store billede" og de indbyrdes forhold, der forekommer i det minuts detaljer, der omfatter "det store billede".Topas fremmer ideer og giver en tillid til universet, så man kan føle sig godt tilpas med det potentielle resultat af en situation uden at ”gøre noget”.

Topas hjælper en med at "skære igennem" gardinerne om usikkerhed og nervøsitet, den udfælder skarpe ræsonneringsevner og fremmer frigørelsen følelser, der frembringes som tvivl. Det siges at have været en af de sten, der blev brugt i ypperstepræstens brystplade.

Topasens energi fungerer gennem lovene om tiltrækning og manifestation. De blide nuancer af topas tjener som en katalytisk trigger til manifestationsaktiviteterne, mens den vibrerende resonans virker med en æterisk magnetisk effekt.

Enderne og facetterne af en topas-krystal (såvel som facetteret topas) giver både positive og negative strømme. Det er ganske anderledes end kvarts. Disse vekslende strømme er knyttet til manifestationskræfterne, gennem hvilke tiltrækning og lyst kundgøres.

Når en anmodning ledes gennem topas til et objekt eller til den tankeform, som ønskes, fungerer topas som en leder for meddelelsen til at sende beskeden via et lukket strømkredsløb, der trænger ind i energifeltet relateret til manifestation. Derefter videresendes beskeden til det universelle sind, der på sin side fordeler informationen og sikrer, at hensigten er til gavn for alle, før afsendelse direkte mod aktualisering på det fysiske plan.

Topas energier overstiger både tid og rum og fremkalder et finjusteret samarbejde og belønninger, der vokser ud fra den idé / ideal, som man ønsker at manifestere. Dette mineral er en "krystal af styrke", et instrument til visualisering i meditation og i projektion.
Topas hjælper en med at absorbere det, der er nødvendigt fra universet, hvilket giver modtagelighed og handlevilje. Det hjælper en med kreativt at ændre den personlige verden, øge opmærksomheden og fremkalde tilstande med ekspansivitet og manifestation.

Topas-krystallen anses for at bringe rigdom og sundhed til indehaveren.

Vibrerer med tallet 6.
Astrologisk stjernetegn: Skytte

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om krystalguide.dk

krystalguide.dk er en informationsside hvor viden om krystalguide og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis krystalguide til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb krystalguide som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at krystalguide er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe krystalguide direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser