Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Citrin
Koncentration i krystalform

Citrin er et af de to mineraler på planeten, som ikke holder og akkumulerer negativ energi. I stedet spreder og transmitterer det energi og arbejder på både de fysiske og subtile niveauer.  Læs mere
"At vove er at tabe fodfæstet en kort stund. Ikke at vove er at tabe sig selv"Søren Kierkegaard
Citrin er en kvarts, og farven er i området fra gul til gyldenbrun til brændt rav. Citrin har aldrig brug for rydning eller rensning. Det er også rapporteret, at citrin er en af krystallerne, der kaldes "købmandsstenen". Placering af en citrin klynge eller en citrinkrystal ved et kasseapparat produceret mere indkomst for den handlende. Det hjælper ikke kun købmanden med at erhverve formue, men hjælper med at bevare rigdommens tilstand. Citrin mineralet er nyttigt til at afbalancere yin-yang-energien og til at justere chakraerne med det æteriske plan.

Citrin aktiverer, åbner og giver energi til navlen og solar plexus-chakraerne, styrer via personlig kraft, kreativitet og intelligent beslutsomhed den energi, der er nødvendig for at styrke den fysiske krop.
Citrin stimulerer både mentalt fokus og udholdenhed. Det udsender en forhøjet energi, som giver et supplerende initiativ kombineret med følelsesmæssig balance. Det stimulerer det intuitive selv og fremmer kontakten med de højere intelligenskræfter. Det lyser også op på rodchakraet og leverer både komfort og optimisme. Citrin kan hjælpe en med at undlade det grundlæggende frygtniveau. Det fremmer desuden en udstråling inde fra selvet, der kulminerer i en konstant glad disposition. Det lyser selv det mørkeste hjørne af den opfattede virkelighed og hjælper en med at "grine uden tilbageholdenhed".

Citrin er ret effektivt til, når det er nødvendigt at formidle information i forhold til de passende aspekter af overlevelse. Krystallet muliggør også afklaring af problemer, der er relateret til intellektets og følelsernes verden. Citrin påvirker på en positiv måde områderne uddannelse, forretningsudøvelse og interpersonelle forhold. Det er en fremragende sten til at udjævne familie- eller gruppeproblemer og derefter producere sammenhæng i de associerede medlemmer. Det fungerer på samme måde som forkanten af et sværd. Det gennemtrængende problemer og fremskyndende løsninger.

Citrin, især i facetteret form, stimulerer kronechakraet, hvilket giver mulighed for syntese mellem intellektet og total perfektion; det er derfor meget nyttigt i problemløsning, til at lette genkendelsen af opløsninger til mentale gåder og til at fremme mental opmærksomhed fra et øjeblik til øjeblik. Citrin siges at stimulere åbenhed og fremskynde sindets vågnhed. Det er en fremragende sten til at rydde auraen og til at tilpasse den auriske krop til den fysiske struktur, samt mindske de "mudrede" områder i både auraen og den fysiske krop. Krystallet kan fungere med at stabilisere følelserne, fordrive vrede og til at tilskynde til at "kigge mod solopgangen" - friskheden i begyndelsen af skabelsen af virkelighed. Det siges at have været en af krystallerne, der blev brugt i ypperstepræstens brystplade.

Citrin renser energien fra røgkvarts, mens røgkvarts giver jordforbindelse til citrin for alle bestræbelser. Den facetterede form for citrin tilvejebringer en distinkt og lys energi til anvendelse på alle aspekter og kombinerer de tre mineralers energier for at resultere i en energi, der er større end summen.

Astrologisk stjernetegn: Tvilling, Vædder, Vægten og Løven
Vibrerer med tallet: 6.

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om krystalguide.dk

krystalguide.dk er en informationsside hvor viden om krystalguide og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis krystalguide til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb krystalguide som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at krystalguide er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe krystalguide direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser